NoutatiTelefoane

Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi lansat la IFA 2017

Samsung Galaxy Note 8 este un telefon al celor de la Samsung pe care cu siguranta toti il asteptam foarte nerabdatori. Se anunta a fi un telefon performant si foarte spectaculos in ceea ce priveste design-ul, astfel incat publicul devine din ce in ce mai curios pentru a vedea cum arata si ce specifcatii oficiale are.

In caz ca nu stiti ce este IFA, ei bine, este unul dintre cele mai mari evenimente din aceasta nisa, acolo fiind prezentate in fiecare an cele mai noi electronice si cele mai noi gadget-uri. Are loc pe 1 Septembrie si exista o sansa destul de mare ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie lansat pe aceasta data. Deobicei Samsung obisnuieste sa isi detalieze sau sa isi lanseze cele mai noi phablet-uri la conferintele si evenimentele care se desfasoara anual, de aici si ideea ca ar putea oferi  la IFA 2017 cel putin niste detalii despre noul lor telefon.

In ceea ce priveste specificatiile si design-ul, ne asteptam ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie cel putin la fel de elegant ca si S8 si sa preia cele mai bune functii ale acestuia. Daca este sa ne referim strict la performanta, device-ul ar putea veni cu cel mai bun procesor al celor de la Qualcomm, un Spandragon 835 sau un alt varf de gama, Exynos 8895, care este la fel de performant. Memoria RAM s-ar putea raporta la 6 GB, sau in cel mai bun caz 8 GB, spatiul de stocare fiind variabil, insa cel mai sigur va incepe de la 64 de GB.

Dupa cum stiti, la toamna cei de la Apple vor lansa la randul lor mult asteptatul telefon iPhone 8, astfel incat aceasta actiune reprezinta o presiune in plus pentru Samsung. Chiar daca Samsung Galaxy S8 este un model foarte reusit, nu trebuie sa te lasi niciodata „pe o ureche”. Ramane de vazut cum vor actiona acestia si in ce conditii.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close