Samsung intenționează să scoată în evidență o cameră modernizată când va dezvălui noul smartphone Galaxy Note pe 9 august, potrivit oamenilor familiarizați cu problema.

Noul model, probabil numit Note 9, va arata asemanator modelului de anul trecut, dar va include si un procesor imbunatatit de la Qualcomm Inc. pentru unele piete, au spus oamenii, cerand sa nu fie numit discutand informatii private.

Evenimentul „Nebalat” de la Samsung, care va avea loc la New York în conformitate cu unul dintre oameni, are loc cu aproximativ două săptămâni mai devreme în acest an decât o ocazie similară cu anul trecut. Compania sud-coreeană dorește să elibereze noul model încă de la sfârșitul lunii august, au spus oamenii, deși planurile se pot schimba. Un purtător de cuvânt al Samsung a refuzat să comenteze despre eveniment.

Samsung a avut 23% din piața smartphone-urilor în primul trimestru, față de 16% pentru Apple, potrivit datelor furnizate de IDC. La începutul acestui an, Samsung a lansat telefonul Galaxy S9 cu o cameră modernizată, care a fost bine primită de consumatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.