The logo of Samsung Electronics is seen at its office building in Seoul, South Korea, July 4, 2017. REUTERS/Kim Hong-Ji

Samsung Galaxy Note 9 a primit acum o pagină oficială de asistență pe anumite site-uri web, specifice țărilor. Cea mai recentă dezvoltare arată noul telefon Galaxy Note cu numărul modelului SM-N960U. Acesta este același model care a fost recent observat pe Geekbench. Cotația de referință a smartphone-ului a confirmat prezența unui Snapdragon 845 SoC, deși modelul său global se așteaptă să vină cu un Exynos 9810 SoC.

Dupa cum au raportat cei de la Androidu.ro, pagina de suport a Galaxy Note 9 a aparut pe site-urile Samsung Africa de Nord si Africa de Sud. Pagina prezintă telefonul sub numărul modelului SM-N960U, unde U la sfârșit poate fi considerat în siguranță cu Snapdragon 845 SoC. Este sigur să spunem, având în vedere înregistrările istorice, că Galaxy Note 9 de la Exynos va veni cu un număr de model cu „F” sau „F / DS” la sfârșit.

Merită menționat aici că pagina oficială de asistență nu detaliază specificațiile sau caracteristicile Samsung Galaxy Note 9. Cu toate acestea, listarea pe site-ul Geekbench a confirmat faptul că telefonul are un Snapdragon 845 SoC, împreună cu 6GB de RAM și rulează Android 8.1 Oreo. De asemenea, a sugerat ca telefonul va functiona in concordanta cu Galaxy S9, aratand 2190 scor single-core si 8,806 scor multi-core.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.