Samsung Galaxy Note7
Samsung Galaxy Note7

Samsung Galaxy Note7 ar putea reveni în 2017, acesta este unul dintre anunţurile cele mai importante în aceste zile, zile în care ne pregătim de lansarea lui S8.

La prima vedere este o veste şoc, Samsung anunţând că se pregăteşte să lanseze în 2017 mult prea vorbitul telefon Samsung Galaxy Note7, telefon despre care ştim că a fost în centru atenţiei după ce exploda în toamna anului trecut.

Totuşi, telefonul nu va fi lansat aşa cum ne-am fi aşteptat cu toţi, telefonul va fi o versiune refurbished, iar în UŞA aceste telefoane nu va fi disponibile în nici un fel, după cum declară mai multe site-uri internaţionale.

După cum ştim, Samsung a încercat să omoare de tot Note7, introducând diferite metode prin care utilizatorii să trimită telefonul înapoi companiei ca apoi să recicleze tot, şi totul să fie bine, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Însă acum totul a luat o întorsătură iar anul acesta am putea vedea telefonul pe piaţă la diverşi operatori.

Dar ce a făcut ca Samsung să se răzgândească în privinţa lui Samsung Galaxy Note7?

Ei bine mutarea făcută de Samsung vine ca răspuns a unor asociaţii de mediu ce protestau modul în care Samsung vrea să recicleze aceste telefoane, mai exact 4,3 milioane de telefoane retrase de la vânzare.

Samsung susţine că vor vinde Samsung Galaxy Note7 în varianta refurbished (recondiţionate) prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă doritori de acest lucru şi doar cu acordul autorităţilor.

Într-o altă ordine de idei Samsung se pune pe reciclat într-un mod cât mai economic şi mai puţin dăunător, compania va mai refolosi componente din Note7, componente precum cameră foto şi alte elemente rare precum cuprul nichel şi argint pentru a le folosi la construcţia altor telefoane.

Se estimează că Samsung a avut pierderi de aproximativ 5 miliarde de dolari din cauza lui Note7 în 2016, prin acţiunea făcută datorită asociaţiilor de mediu, va avea de câştigat şi Samsung, probabil se vor alege cu un miliard de dolari pe urma acestei acţiuni.

Acum este de văzut cum răspunde publicul şi dacă vor mai avea încredere în noul Samsung Galaxy Note7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.