NoutatiSamsungTelefoane

Samsung Galaxy S10 urmeaza sa aiba 12GB RAM si 128GB intern

Samsung Galaxy S10 este acum declarat pentru a debuta cu 12GB de RAM și 1TB de stocare la bord. Aceasta ar putea fi varianta 5G a modelului Galaxy S10, care a fost recent raportată drept modelul aniversării a 10-a de către compania sud-coreeană.

Varianta 5G se spune că este denumită intern „Beyond X” și este planificată să debuteze cu un ecran masiv, de 6,7 inch. Este, de asemenea, speculat să vină cu cât mai multe camere în total. Samsung ar putea lansa în mod oficial modelul de vârf de la Galaxy S10 alături de celelalte trei modele, la un eveniment în luna februarie a anului viitor.

Cu toate acestea, varianta 5G este probabil să vină la câteva momente după debutul public al rețelelor 5G. Oamenii de la ITHome, pretind, citand un raport de la Hong Kong-based GF Securities, „Samsung are planuri de a lansa Galaxy S10 cu 12GB de RAM”.

De asemenea, smartphone-ul de top-of-the-line are de spus că are 1TB de stocare la bord. Cu toate acestea, nu este clar dacă stocarea va fi extinsă prin intermediul cardului microSD.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close