NoutatiSamsungTelefoane

Samsung Galaxy S10 – variantele de culori dezvaluite

În timp ce informațiile oficiale nu sunt încă pentru debut, Samsung Galaxy S10 este acum declarat ca va fi lansat în februarie anul viitor, cu patru opțiuni de culoare distincte. Următorul model pilot al gigantului sud-coreean este deja zvonit că are variante de culoare gradient care ar putea fi legate de unele din cele patru opțiuni de culoare.

Două dintre variantele Galaxy S10 se declară, de asemenea, să debuteze cu un senzor de amprentă digitală.

Printre altele, Samsung este pregătit să aducă Galaxy S10 în opțiuni de culori cum ar fi negru, verde, alb și galben, raporteaza SamMobile. Ar putea exista, de asemenea, unele lucrări de culori gradient pe opțiunile de culoare raportate pentru a se potrivi cu tendința continuă. În plus, se spune că Samsung va oferi capace de protecție cu LED-uri pentru Galaxy S10.

Raportul SamMobile menționează, de asemenea, că SM-G973x și SM-G975x vor avea displey-uri de 5,8 inch și 6,44 inch, care vin cu un senzor de amprentă digitală. Cu toate acestea, se spune că va exista o opțiune a smartphone-ului de 5,8 inci cu numărul de model SM-G970x fără sondă de amprentă digitală.

Ar putea fi cea mai inferioară opțiune din cele trei variante Galaxy S10. Mai mult, informațiile se potrivesc cu un raport care a apărut în luna iulie, precizând prezența unui senzor de amprentă ultrasonică în display pe două modele Galaxy S10.

În afară de dezvăluirea informațiilor despre Galaxy S10, SamMobile menționează că smartphone-ul pliabil Galaxy F, care este așteptat să debuteze în luna martie a anului viitor, va veni în opțiunile de culoare Silver și Black.

Va exista în special un dispozitiv cu numărul de model SM-F900U care va avea stocare de 512 GB la bord. Variantele europene și asiatice ale Galaxy F, pe de altă parte, se spun că vin cu numărul de model SM-F900F și SM-F900N.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close