Samsung Galaxy S8: 5 caracteristici pe care Apple ar trebui sa le fure pentru iPhone 8

0
1058
Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7
Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7

Nu mai este un secret faptul că Samsung practic a dat lovitura cu noul Samsung Galaxy S8, acest telefon de la Samsung chiar vine cu noutăţi, în comparaţie cu alte smartphone-uri ce se ţin la înălţimea unui smartphone high-end.

În acest articol am să vă prezint 5 caracteristici pe care Samsung Galaxy S8 le are iar Apple ar trebuii să le implementeze pentru următorul iPhone, acest lucru făcând telefonul celor de la Apple unul mai bine dotat.

Ţin să precizez că caracteristicile din acest articol este o opinie cu care eu am fost de acord, posibil să fie persoane care nu sunt de acord cu acest articol.

Samsung Galaxy S8: 5 caracteristici pe care Apple ar trebuii să le fure pentru iPhone 8

  1. Lipsa butonului „Home”: Samsung a renunţat deja la acest buton, senzorul de amprentă la S8 îl regăsim pe spatele terminalului. Mi se pare o idee destul de bună lipsa acestui buton, avem un ecran mai mare.
  2. Scanner de iris: Acum 3/4 ani erau o raritate telefoanele cu scaner de amprentă, acesta tehnologie fiind foarte dezvoltată pentru vremurile de acum 4 ani. Mi se pare un lucru destul de bun acest scanner şi un avans tehnologic destul de mare. Ar fi o idee bună să o găsim şi pe iPhone 8.
  3. Asistent vocal mai dezvoltat: Bixby este deja un asistent personal destul de performant, poate răspunde la întrebări şi să dea indicaţii în legătură cu multe lucruri, lucruri pe care Şiri încă nu le poate face, practic asistentul vocal a lui Apple a devenit cam depăşit de rivali.
  4. Ecranul: Ecranul curbat putem spune că este o caracteristică Samsung, personal apreciez această schimbare „Ecranul infinity”. Nu este o idee rea pentru iPhone.
  5. Camera super dezvoltată: Se pare că acum cu noul Samsung Galaxy S8, vei putea seta să poţi face poze apoi cu o opţiune această poză, sau filmare va putea lua parte în realitatea augmentată, nu prea ştiu bine cum funcţionează această funcţie însă este una de urmărit. Cei ce au pus mâna pe S8 au spus că această funcţie trebuie regăsita şi pe iPhone.

Cam acestea sunt caracteristicile pe care am vrea să le vedem şi pe noul iPhone, bine-înţeles, acum fiecare cu gusturile lui. Vă ţinem la curent cu cele mai noi informaţii despre S8 şi viitorul iPhone!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here