Samsung Galaxy S8 Active a fost oficial prezentat

0
130
Samsung Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 Active care a fost asteptat de foarte mult timp, a fost in sfarsit prezentat oficial de catre Samsung. Nu pare insa sa fie foarte diferit fata de modelul pe care ni l-am imaginat conform zvonurilor si a scurgerilor de informatii, fiind un telefon rezistent, dar echipat cu toate specificatiile, functiile si caracteristicile versiunii originale.

Astfel, Samsung Galaxy S8 Active este rezistent la socuri si are un design mai putin curbat, display-ul nefiind „Infinity Display”. Mai exact, pentru a spori rezistenta, cei de la Samsung au implementat doar o rama subtire pe laterale. In rest, dispune de sticla pe ambele parti si se bucura de tehnologia Gorilla Glass 5. Rama este metalica, iar colturile sunt realizate astfel incat sa absoarba socurile, fiind total cauciucate.

Partile telefonului sunt plate, fiind certificat cu standardele IP68 si fiind totodata rezistent la apa si praf. Compania sud coreeana mentioneaza faptul ca Samsung Galaxy S8 Active nu este total „imbatabil”. Utilizatorii sunt avertizati de faptul ca in urma socurilor prea puternice telefonul ar putea ramane cu urme precum zgarieturi, crapaturi etc.

Deci, chiar daca este cu mult peste S8 in ceea ce priveste rezistenta, asta nu inseamna ca va permiteti sa-l scapati oriunde si oricand. Ca si functii, Samsung Galaxy S8 Active beneficiaza de un buton special pentru Bixby, de un senzor de amprenta pe partea din spate si de un acumulator destul de puternic.

In rest, este identic cu modelul standard. Smartphone-ul poate fi comandat incepand cu data de astazi, fiind disponibil in USA peste 3 zile, adica pe 11 August. Daca este sa ne referim la pret, ei bine, este de aproximativ 850 de dolari. Ramane totusi de vazut cum se va descurca pe piata, deoarece sunt de parere ca nu multi vor merge pe un S8 Active doar pentru beneficiul ca este mai rezistent.