Samsung Galaxy S8 ar putea fi un telefon foarte sensibil

0
1372
Samsung Galaxy S8

Ca la fiecare gadget lansat si telefonului Samsung Galaxy S8 i s-au facut teste de rezistenta specifice, printre care si din acestea mai agresive. In clipul de mai jos puteti vedea cum s-a descurcat noul smartphone al celor de la Samsung la acest capitol.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AkoZM83X_i4]

Cu toate acestea, inainte sa va uitati la videoclip vreau sa subliniez faptul ca Samsung nu s-a laudat niciodata ca telefonul ar fi o piesa de rezistenta in ceea ce priveste interactiunea cu pamantul. Ideea este simpla, acestia s-au bazat pe un display de sticla pentru a conferi utilizatorilor o experienta perfecta si un aspect atragator, insa, in acest mod, i-a fost crescuta semnificativ sensibilitatea.

Daca inainte sa cititi acest articol ati mai vazut clipuri sau informatii in care vi se spune ca Samsung Galaxy S8 este rezistent la apa, zgarieturi, foc, indoituri etc ei bine sa stiti ca asa este. Acest lucru insa nu are nicio legatura cu faptul ca display-ul este unul de sticla si este foarte sensibil la socuri.

Ca sa revenim la clipul nostru, acesta a fost publciat si totodata realizat de catre echipa SquareTrade, acestia ajungang la concluzia ca noul telefon Samsung este cel mai sensibil pe care l-ar fi testat vreodata. Astfel, cand i-au dat drumul de la o distanta de aproximativ 1,8 metri, din diverse unghiuri, au fost vizibile crapaturi si bucati de sticla sarind din telefon.

Cand a fost trantit pe spate, efectul a fost acelasi. Sticla de pe fata s-a crapat in obisnuita forma de panza de paianjen si nu a mai fost bun de nimic. Acest clip informativ este unul de foarte mare folos, asadar, daca decideti sa va achizitionati un Samsung Galaxy S8, ati face bine sa nu uitati sa faceti rost in cel mai scurt timp de o husa de protectie. Acestia fiind spuse, va dorim sa aveti grija de telefoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here