NoutatiTelefoane

Samsung Galaxy S8: Imagini si informatii noi cu privire la acest telefon

Nu mai este mult până se va lansa Samsung Galaxy S8, telefonul celor de la Samsung care se va bate să fie cel mai bun telefon al anului 2017, posibil că aşa şi va fi, Samsung face o treabă foarte bună.

Potrivit GSM Arena, dispunem de noi imagini şi informaţii cu privire la cel mai nou telefon de la Samsung, şi anume Galaxy S8.

Design-ul telefonului este unul destul de bun, dacă stăm să ne uităm puţin la ceea ce ne este oferit pentru acest articol, design-ul este foarte stilat, după cum am fost obişnuiţi de la S7 Edge, pe noul telefon vom avea ecranul curbat pe ambele versiuni.

Versiunea Plus a acestui telefon va avea un ecran de 6.2 inch, cea standard va fi de 5.8 inch, după cum veţi vedea şi în imaginea de mai sus, lipseşte butonul „home”, acest lucru fiind scos pentru a avea parte de un ecran mai mare. De asemenea este greu de observat însă se scrie că vom avea parte şi de un buton special pentru asistentul digital de la Samsung şi anume Bixby.

Senzori frontal ai acestui dispozitiv vor fi capabili să îţi detecteze fata în orice moment al zilei şi în orice situaţie, aşa că nu vei mai avea nevoie de parolă, model, pin, sau amprentă pentru deblocarea telefonului.

Despre scanerul de iris să vorbit mult însă se pare că va lipsi de pe Samsung Galaxy S8 din cauză că avea probleme cu viteza şi acuratețea.

Pentru mai multe informaţii despre acest telefon vizitaţi acest articol.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close