Samsung Galaxy S8 Lite certificat pe TENAA

0
29

Telefonul a trecut acum prin certificarea TENAA obișnuită în China. Listarea arată anumite specificații și elemente de design ale viitorului Samsung Galaxy S8 Lite.

Conform listei TENAA, telefonul va avea un ecran cu rezoluție de 1080×2220 pixeli, cu un raport de aspect de 18,5: 9. Acest lucru ne face să credem că ar putea fi un alt smartphone de la Samsung pentru a face suportul proprietății Infinity Display. Datorită inventarului, telefonul va rula Android 8.0.0 în afara cutiei. Acesta va fi alimentat de un SoC tactat la 2.2GHz sau 1.9GHz, cuplat cu 4GB de RAM și 64GB de stocare încorporată.

În ceea ce privește optica, camera din spate este de așteptat să obțină un senzor de 16 megapixeli, în timp ce camera frontală ar putea folosi un senzor de 8 megapixeli pentru autocamioane și apeluri video. Conexiunile de pe Galaxy S8 Lite vor include 4G LTE, Bluetooth și USB, iar senzorii includ senzor de gravitație, senzor de lumină ambientală, senzor de proximitate, recunoaștere iris și senzor de amprentă. Dimensiunile telefonului sunt 148.9×68.1×8.0mm și greutatea este de 155 de grame. Are o baterie de 3000mAh sub capotă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here