Samsung Galaxy S8 Mini – Tot ce trebuie sa stii despre noul telefon Samsung

0
246
Samsung Galaxy S8 Mini

Samsung Galaxy S8 Mini va fi o varianta de dimensiuni reduse a mult asteptatului Galaxy S8, care va fi ceva mai modest din punct de vedere tehnic.

Dupa cum bine stiti Samsung Galaxy S8 a fost unul dintre cele mai populare si mai asteptate telefoane ale anului. Acesta arata foarte bine, are un design impresionant si specificatii de top, iar varianta sa mini, Samsung Galaxy S8 Mini nu va dezamagi fanii. Pe langa acest model, Samsung si-a propus sa lanseze si o varianta „Active”, care va fi diferit fata de modelul originalul prin faptul ca va avea o rezistenta sporita.

Desi pe internet au aparut deja informatii in legatura cu specificatiile si cu design-ul, trebuie sa tineti minte ca acesta este doar un zvon, compania sud coreeana ne mai lansand o varianta mini din anul 2014. Cu toate acestea, conform zvonurilor externe, Samsung Galaxy S8 Mini va avea un procesor Snapdragon 821 de la Qualcomm, impreuna cu 4 GB memorie RAM. Va avea un spatiu de stocare mai mic decat S8, insa 32 de GB sunt mai mult decat suficient.

Desi display-ul va fi semnificativ mai mic, este bine de stiut faptul ca se va baza tot pe tehnologia „Infinity”. In ceea ce priveste camerele, acestea vor ramane neschimbate si vor oferi aceeasi calitate superioara ca in cazul modelului original.

Cu siguranta va fi interesant sa vedem un model mini pentru Samsung Galaxy S8, model care ar fi perfect pentru persoanele care nu apreciaza telefoanele de dimensiuni si isi doresc ceva compact cu performante sporite. Sincer, si eu as fi adeptul unui Samsung Galaxy S8 Mini, cu toate ca aceste modele se vand mult mai greu decat variantele originale. Nu avem o data de lansare exacta, pentru ca, dupa cum am mai spus, este doar un zvon, insa va vom anunta cu siguranta in caz de noi informatii.