Samsung Galaxy S8 si S8+ au ajuns in Romania. Vezi detalii si pret

0
1239
Samsung Galaxy S8

Cele mai bune si mai asteptate telefoane ale acestui an pana in prezent, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8+ au ajuns intr-un final si in magazinele din Romania. Astfel, cei de la Samsung spera sa isi mai imbuneze relatia cu utilizatorii in urma discutiilor avute in legatura cu Samsung Note 7.

Acestea fiind spuse, avem de a face cu doua smartphone-uri de proportii la niste preturi pe masura zic eu. Diferenta dintre preturile celor doua nu este asa de mare, dar nici specificatiile nu sunt cu mult diferite. Astfel, Samsung Galaxy S8 vine cu un display de 5,8 inch, intr-o carcasa foarte compacta si cu „dotari” de top. S8+ nu este mai prejos, are un display de 6,2 inch si este la fel de compact si performant.

S8 este echipat cu o camera frontala foarte buna, care benefiaza de functia smart autofocus, avand senzorul frontal de 8MP F1.7. In ceea ce priveste camera principala, aceasta are un senzor de 12MP F1.7, beneficiind de o calitate superioara a imaginilor atat in conditii de lumina slaba, blur sau zoom. Are procesarea imaginilor mult mai imbunatatita decat la majoritatea telefoanelor inteligente de pe piata, astfel incat Samsung a dat o „lovitura” buna anul acesta.

Mai mult, prin utilitatea Samsung Dex, telefonul dumenavoastra se poate transforma intr-un mod simplu si rapid intr-un sistem desktop, oferind o experienta originala utilizatorului. Totodata, ambele dispun de functii precum asistentul smart Bixby, de suita Samsung Health dar si de IoT Samsung Connect.

Preturile sunt mai mult sau mai putin accesibile, avand in vedere ca pretul pentru Samsung Galaxy S8 echivaleaza suma de 3600 de lei, iar Samsung Galaxy S8+ atinge 4000 de lei. Le puteti vedea in magazine, dar si online aici si aici.

Dupa cum puteti vedea, sunt disponibile in 3 culori, Midnight Black, Orchid Gray și Arctic Silver. Daca se merita sau nu banii, decideti dumneavoastra, dar personal sunt de parere ca se merit orice leu cheltuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here