Samsung Galaxy S8 si S8+ – update-ul la Android 8.0 s-a oprit

0
30
Samsung

Într-o săptămână de la lansarea versiunii Android 8.0 Oreo pe smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8 +, Samsung a oprit-o. Gigantul sud-coreean a început testarea beta pentru Android Oreo în cele două smartphone-uri emblematice din noiembrie 2017. Trei luni mai târziu, a început să lanseze versiunea finală doar pentru a-l opri aparent.

În timp ce actualizarea Android Oreo OTA a venit ca o veste bună pentru proprietarii Galaxy S8 și Galaxy S8 +, Samsung a tras plugul pe el fără să furnizeze detalii oficiale despre motivul în care lansarea a fost oprită. După SamMobile, lansarea Oreo a fost oprită după ce a fost lansată pe diverse piețe din întreaga lume, inclusiv Belgia, Germania, Franța, India, Norvegia, Turcia și Emiratele Arabe Unite. De asemenea, se spune că Samsung lucrează la dezvoltarea unei noi versiuni.

Conform raportului, fișierele firmware G950 / G955-FXXU1CRAP Android 8.0 nu sunt disponibile pentru descărcare de acum. Samsung face o nouă versiune de firmware. SamMobile spune că noua versiune Oreo ar trebui să fie disponibilă în curând, deși în prezent nu există o cronologie.

Pentru a vă reaminti, actualizarea Android Oreo a venit cu Samsung Experience 9.0 în plus, cu funcții cum ar fi comenzi rapide noi de lansare, notificări media colorate, îmbunătățiri ale funcțiilor biometrice, îmbunătățiri la tastatura Samsung, Dual Messenger și un alt meniu. Actualizarea Oreo include, de asemenea, puncte de notificare, completare automată, comenzi rapide pentru aplicații contextuale, imagine în imagine, timp de încărcare mai rapid și multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here