Samsung Galaxy S8 va primi suport pentru Daydream VR

0
773
Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai bune si mai populare smartphone-uri de pe piata mobila, cu toate ca nu este asa de complet pe partea de software. Aici vreau sa subliniez faptul ca S8 nu este compatibil cu Daydream VR, cu toate ca are specificatiile necesare si ofera suport pentru Gear VR. Cu toate acestea, avem o veste buna pentru proprietarii sau viitorii proprietari de Galaxy S8, si anume, suportul pentru Daydream va fi lansat oficial in viitorul apropiat.

In prezent, singurele telefoane care sunt compatibile cu aceasta platforma pentru realitate virtuala sunt cele Google Pixel, telefoane foarte populare si foarte bune. Astfel, s-a luat in considerare aducerea software-ului Daydream si pe S8, din moment ce are unul dintre cele mai performante display-uri de pe piata si niste specificatii uimitoare. Din spusele celor de la Samsung, actualizarea ar putea veni pe parcursul acestei veri, neavand o data exacta de lansare.

Totusi, trebuie sa stiti ca pentru a folosi aceasta realitate virtuala, trebuie sa cumparati separat headset-ul de pe Magazin Play, care are un pret de 99 de dolari. Daca este scump sau ieftin, decideti dumneavoastra, insa, in opinia mea se merita toti banii, mai ales pe un telefon performant ca si S8.
Headset-ul respectiv vine cu un controller bazat pe senzori de miscare si cu un elastic pentru sustinere.

Pana la achizitionarea setuluui respectiv, asteptam sa vedem daca cei de la Samsung vor veni in primul rand cu aceasta actualizare cat mai curand, deoarece ar aduce cu siguranta un plus de vanzari noului device din gama S. Trebuie insa sa precizez ca realitatea virtuala va ajunge oricum la Samsung, chiar daca „afacerea” cu Daydream pica, deoarece cei de la Zenimax isi indreapta promitator directia spre compania coreeana. Ramane totusi de vazut, deoarece nimic nu este garantat la momentul actual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here