Samsung Galaxy S8 vine cu un gadget foarte interesant

0
1386
Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au fost lansate oficial si vor fi disponibile din data de 24 aprilie. Desi sunt niste telefoane de top, cu marginile aproape diminuate, acestea vin impreuna si cu niste accesorii extrem de interesante. Printre acestea se numara si dock-ul DeX, prin intermediul caruia puteti transforma orice monitor intr-un PC.

Samsung Galaxy S8 a fost lansat, intra aici pentru a citi informatiile oficiale si pentru a vedea mai multe imagini cu acest telefon!

Astfel, Desktop Experience Station te ajuta sa-ti transformi telefonul intr-o unitate centrala, are dimensiuni mici si dispune de doua porturi USB si un port HDMI. Este bine optimizat, asadar vei putea sa-ti transformi telefonul intr-un PC cu o mai mare usurinta. Ai posibilitatea de a redimensiona fiserele pe monitor si pentru a comunica mai usor intre ferestre exista comanda ALT + TAB.

Dock-ul vine si cu Samsung Browser la pachet, acesta va detecta cand smartphone-ul este conectat la DeX si va afisa paginile web in varianta full. Totodata, are si Microsoft Office instalat, pentru ca este elementar in lucrul cu fiserele.

Dispozitivul costa 150 de euro insa daca doresti sa traiesti o experienta avansata cu telefonul tau, se merita pe deplin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here