Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7
Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7

Se pare că nici bine nu au trecut câteva zile de la lansarea lui Samsung Galaxy S8 şi deja au apărut comparaţii şi multe alte teste cu noul smartphone al celor de la Samsung.

Avem şi un mic test pentru cei ce sunt pasionaţi de Apple şi de Samsung, pentru a vedea care dintre aceste două telefoane este mai bun.

Testul este făcut de către Recombu, acest canal de YouTube testează mai multe produse, şi de curând a făcut un test pentru a vedea care dintre cele două telefoane iPhone 7 sau Galaxy S8 este mai bun, iar rezultatul îl puteţi vedea mai jos.

Chiar dacă Samsung Galaxy S8 este cel mai nou telefon, se pare că un fan Apple nu este uşor de corupt pentru a renunţa la un iPhone, acest lucru se vede clar din comentariile video-ului.

Datorită faptului că Samsung Galaxy S8 este un telefon mai nou vine şi cu inovaţii mai noi, putem spune că ar bate acest test, însă este de aşteptată şi răspunsul celor de la Apple cu iPhone 8.

Concluzie? Samsung Galaxy S8 este mai bun teoretic, şi practic însă nu este aşa de bun în cât să facă un fan Apple să se ducă pe un telefon de la Samsung, până la urmă aici este vorba şi de gust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.