AplicatiiNoutatiTelefoane

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus: Speed Test – Samsung „umilit” de catre Apple!

Samsung Galaxy S8 se duelează în momentul de faţă cu iPhone 7 Plus, acest telefon fiind cel mai bun de la Apple şi cel mai dorit de către toată lumea.

Au apărut mai multe teste pe internet zilele acestea, multe dintre aceste teste au arătat că Samsung Galaxy S8 este egal lui iPhone 7 Plus, atunci când vine vorba de viteză de încărcare, pornirea telefonului şi a aplicaţiilor.

Ieri a fost încărcat pe canalul de YouTube EverythingApplePro, un canal cu peste 3.470.910 de abonaţi, un clip cu Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus „Speed Test”.

Ei bine în acest clip putem spune că Samsung Galaxy S8 este „umilit” de către iPhone 7 Plus, telefonul celor de la Apple funcţionând ceva mai rapid.

Terminalul celor de la Apple a ieşit câştigător în acest test, deschiderea aplicaţiilor native, şi acelor instalate de către utilizator se face într-un timp mai scurt pe iPhone 7, aici referindu-ne la aplicaţii de toate felurile.

Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 Plus: Speed Test

Şi atunci când terminalele au fost pornite, a fost constatat că Samsung porneşte mai greu de cât Apple, lucrurile se mai complica şi atunci când vine vorba despre menţinerea aplicaţiilor deschise, iOS fiind superior lui Android la acest capitol.

Bine-înţeles acest test este făcut de către un fan Apple, după cum veţi observa şi din numele canalului şi ce mai postează respectivul pe canal. Pe Samsung Galaxy S8 a fost folosit o rezoluţie foarte mare, şi anume rezoluţia WQHD+ de 2960×1440.

Dacă este sau nu de încredere testul, ei bine voi trebuie să decideţi asta după ce vizionaţi clipul de mai jos.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close