Samsung Galaxy S9 Active in curs de dezvoltare

0
52

Potrivit unei liste de nume aparute pe XDA Developers, Samsung Galaxy S9 Active este in curs de dezvoltare. Lista vine de la unele fisiere XML gasite intr-un firmware beta al lui Android Oreo pentru Samsung Galaxy Note 8 si contine trei modele care confirma existenta versiunii Active a lui S9.

Modelele in cauza sunt identificate cu numele: star, star2 si astarqlte. Potrivit zvonurilor anterioare, star si star2 sunt Galaxy S9 si S9 Plus: deci, daca aceste zvonuri sunt adevarate, Astarqlte trebuie sa fie o alta varianta a lui S9.

Nu suntem complet siguri ca vorbim despre versiunea Active a lui S9, ar putea fi chiar o versiune noua a dispozitivului, dar vazand ca singura varianta a seriei S lansata in ultimii ani este varianta Active, este cea mai fiabila ipoteza. Numele presupusului cod al telefonului contine o litera initiala „a” care nu este prezenta in numele codurilor S9 si S9 Plus. Litera A ar putea face referire la ”Active”, in timp ce litera Q dupa „star” ar duce cu gandul la un procesor Qualcomm.

In fiecare an, Samsung lanseaza o versiunea ”Active” a principalului sau smartphone, in cazul de fata finid Galaxy S9 iar, probabil, anul acesta nu vor fi exceptii. In cele din urma, Samsung Galaxy S9 Active ar putea fi anuntat luni dupa versiunea standard, Galaxy S9, care va fi prezentata la MWC 2018 pe 25 februarie.

In afara de acest dispozitiv, lista prezinta si alte dispozitive Samsung: Galaxy C10, Galaxy C10 Plus, Galaxy Nota 9, Galaxy Tab A 10.1 2018, Galaxy Tab E 2018, Galaxy Tab S4, Galaxy J2 2018, Galaxy J3 Neo din J3, Galaxy J6, Galaxy J7, o alta varianta a lui Galaxy J7, Galaxy J8 si alte nume necunoscute inca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here