Samsung Galaxy S9+ dezvaluit in culoarea Coral Blue

0
43
Samsung

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 + se așteaptă să sosească în patru opțiuni de culoare la lansare, dintre care al doilea a fost scurs într-un set proaspăt de presă. După Lilac Purple, varianta Coral Blue a fost înregistrată pe Twitter. Această renderare arată modelul Galaxy S9 + în varianta de culoare menționată. Duo-ul Samsung Galaxy S9 va fi prezentat la Mobile World Congress (MWC) din Barcelona la sfârșitul acestei luni.

Popularul tipser Evan Blass s-a dus pe Twitter pentru a dezvălui că varianta de culoare Coral Blue este așteptată atât pentru Galaxy S9, cât și pentru Galaxy S9 +. În timp ce Blass a susținut anterior că gama va primi patru variante de culori – Lilac Purple, Middle Night, Titanium Gray și Coral Blue – fotografia arată numai Galaxy S9 + în opțiunea de culoare specificată.

După cum se zvonește anterior, cea mai recentă lansare Galaxy S9 + prezintă o configurație dublă a camerei pe spate, împreună cu o nouă amplasare verticală a senzorului de amprente care pare mai mare decât cel observat pe gama Galaxy S8. În afară de aceasta, telefonul este demonstrat că are rame negre pe ambele variante de culoare dezvăluite până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here