Samsung Galaxy S9 este acum disponibil în toate magazinele

0
22

Samsung Galaxy S9 a fost lansat

Cel mai recent smartphone Samsung, Galaxy S9, a fost scos pe piață astăzi. Deci, dacă te-ai oprit pentru a vedea recenzii, astăzi e ziua în care poți alege unul. (Dan Seifert spune că S9 este un upgrade previzibil, dar solid față de Galaxy S8 de anul trecut, însă există câteva deficiențe – în special pe partea de software – pe care Samsung încă nu le-a rezolvat).

S9 Plus se pare că are mai multe opțiuni decât S9

Galaxy S9 și S9 Plus au toate clopotele și fluierele pe care le-ați aștepta de la cel mai nou model de la unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume. Acestea au același excelent OLED „Infinity Display”, pe care Samsung l-a introdus cu S8 (5,8 inch pe S9 și 6,2 inci pe S9 Plus), cel mai recent procesor Snapdragon 845 și un senzor de amprente mult mai sensibil plasat . În acest an, există unele diferențe hardware între dispozitivele mai mari și cele mai mici. De exemplu, S9 Plus, în plus față de ecranul și bateria mai mare, are de asemenea 6GB de RAM (peste 4GB de la S9) și un sistem cu două camere pentru zoom și efecte în modul portret, similar cu Note 8 din anul trecut.

Există, de asemenea, un nou sistem de cameră cu diafragmă variabil pe care Samsung îl folosește pe S9, care controlează fizic lamele de diafragmă de pe cameră pentru a se ajusta de la diafragma f / 2,4 la o deschidere f / 1,5 în condiții de lumină scăzută.

Stabilirea prețului S9 și S9 Plus va varia foarte mult în funcție de locul de unde îl cumpărați. Din fericire, am făcut toată munca grea pentru dvs. și am pus împreună un ghid despre asta aici. Se pare că cumpărarea direct de la Samsung este cel mai bun mod. Acolo, veți putea să ridicați S9 pentru 719,99 dolari și S9 Plus pentru 839,99 dolari.