Samsung Galaxy S9 este mai rezistent decat Galaxy S8: Detalii ce arata acest lucru

0
30
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Foarte mulţi dintre noi ne-am grăbit cu concluziile atunci când a venit vorba despre Samsung Galaxy S9, dar după cum spune şi un proverb nu e bine să judecăm cartea după copertă. Samsung Galaxy S9 seamănă foarte mult cu S8, asta e adevărat însă pe interior este diferit, sunt detalii ce fac mult diferenţa dintre cele două telefoane.

După cum scrie un raport, Samsung Galaxy S9 este mai rezistent la accidente asta din cauza saşiului de aluminiu şi a sticlei folosite.

Sud-coreenii au adus o dată cu Galaxy S9 şi un aliaj aluminiu AL 7003 care este după cum se spune, de cel puţin o dată şi jumătate mai rezistent decât aliajul folosit pe telefonul precedent şi anume AL 6013. Acesta este un lucru excelent şi arata ca telefonul chiar dacă îşi păstrează frumuseţea de pe modelul trecut, este totuşi şi mai rezistent.

Telefonul Galaxy S9 este ceva mai gros în comparaţie cu S8, acest lucru datorită şi sticlei 0.6T, faţă de 0.5T de pe S8, astfel că, pe ansamblu, telefonul a devenit mai gros cu 0,5 mm (0,4 mm în cazul S9+).

Totuşi grosimea telefonului a fost una necesară, oficiali companiei explica că această decizie a fost luată pentru a poziţiona senzorul de amprentă pe spate şi pentru a păstra bateriile de 3,000 mAh (S9) respectiv 3,500 mAh (S9+).