Am știut deja marea majoritate a noutăților și inovațiilor lansate mâine la evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2018. Singurul lucru care a lipsit a fost un videoclip bine produs care ne conduce prin noile caracteristici ale lui Galaxy S9, iar Samsung a fost obligat cu amabilitate – datorită lansării sale video, care a reușit să se strecoare în public puțin mai devreme.

„Este sloganul pentru noul dispozitiv, care este setat a fi primul smartphone cu o cameră duală, păstrând în același timp cele mai multe dintre celelalte caracteristici relativ neschimbate față de predecesorul Galaxy S8. Videoclipul arată un nou traducător automat încorporat în aplicația pentru camere foto Samsung, care pare să funcționeze foarte mult ca opțiunea traducătorului Google pentru traducerea în direct prin intermediul camerei. S9 are și o rezistență la praf și apă, IP68, care se potrivește cu S8 așa cum era de așteptat. Senzorul de amprentă al noului telefon a fost mutat într-o poziție centrală mai sensibilă, iar DeX Pad-ul scurs anterior a fost afișat în uz, iar concluzia vidului Samsung se bazează pe ideea că S9 este un mare telefon de afaceri.

Galaxy S9 reprezinta una dintre cele mai mari lansari ale anului. S9 va avea o baterie de 3.000mAh. Samsung a cumparat deja un nou material mai puternic și mai lucios, deci sunt șanse sa fie utilizat pe S9.

Prețul telefonului se așteapta sa fie £639 / $725, deși nu au fost mari schimbari la design, este posibil sa crească totuși prețul.

Data de lansare oficiala este 25 februarie

Telefonul va fi disponibil pentru precomanda pe 1 martie, iar telefonul va fi probabil livrat la mijlocul lui martie.

Specificațiile telefonului vor fi urmatoarele (Pentru varianta S9)

Display resolution: QHD+ (1440 x 2960)
Display size: 5.8-inch
Display tech: Super AMOLED
Chipset: Exynos 9810/Snapdragon 845
RAM: 4GB
Storage: 64GB/128GB
Rear camera: 12MP
Front camera: 8MP
Battery: 3,000mAh
Rear fingerprint scanner
Waterproof
Wireless charging.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.