Samsung Galaxy S9 pare a fi setat să păstreze mufa pentru căști

0
23

Telefonul Galaxy S9, cel mai așteptat telefon din 2018 până la următorul iPhone, a apărut astăzi în noi imagini  și de data aceasta vedem primul indiciu că va mai avea incă mufa pentru căști. Samsung, LG și câteva alte companii, cum ar fi OnePlus, au rămas hotărâte în ceea ce privește includerea unui jack pentru căști, dar acest lucru era departe de o certitudine pentru următoarul Galaxy S.

Noul Samsung Galaxy S9 va concura împotriva iPhone X

Acesta este un telefon care va concura împotriva iPhone X, Huawei Mate 10 Pro și a mai multor rivali de nișă, cum ar fi Pixel 2 Google: toți au supraviețuit fără o mufă pentru căști.

Deși, Samsung ar fi putut elimina ieșirea audio analogică, se pare să fi optat împotriva acestui lucru, și asta merită să fie apreciat de majoritatea utilizatorilor. Căștile USB-C sunt totuși fie proaste, fie scumpe – sau ambele – iar telefoanele care păstrează compatibilitatea cu conectorii de 3,5 mm rămân profund utile consumatorilor care nu sunt încă convinși de Bluetooth.

Samsung se concentrează pe evoluția DeX dock

Scurgerea completă a informațiilor de astăzi se concentrează, de fapt, pe un nou Samsung DeX Pad, care pare a fi o evoluție a DeX dock pentru Galaxy S8 de anul trecut ce costa $149. Scopul acestor docuri este de a facilita conexiunea dintre dispozitivul Galaxy și un monitor din apropiere, telefonul inteligent funcționând mai mult sau mai puțin ca un PC.

DeX Pad-ul include porturi USB suplimentare, plus o ieșire HDMI de dimensiune completă și o conexiune USB-C pentru alimentare. Nu arată ca cel mai frumos accesoriu din lume, dar atunci nu va fi ca prea multe lucruri ce vor arăta frumos odată ce tu vei lipi cabluri în ele oricum. Placa intenționează să permită ca telefonul să fie așezat plat și utilizat ca touchpad sau tastatură și se așteaptă să fie compatibil și cu Galaxy S8.

Noul smartphone își va păstra butonul Bixby

În afară de aspectul jack-ului pentru căști în imagini, putem vedea și butonul Samsung Bixby de pe Galaxy S9, situat chiar sub coloana de volum din lateral. Acest buton și asistentul de voce Bixby în general nu au fost bine primite, însă Samsung și-a exprimat deja angajamentul față de Bixby în calitate de conducător de creștere în ultimul său raport financiar, astfel că nu există niciun motiv să se creadă că Samsung îl va abandona oricând curând. Chiar dacă ar trebui.