Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Conform utilizatorului I Ice Universe de pe Weibo, un cunoscut în lumea leak-urilor, Samsung Galaxy S9 nu va fi un telefon ce le va avea chiar pe toate, spre exemplu încărcarea rapidă de pe telefonul de la Samsung ar rămâne în urma concurenţei.

Telefoanele de top din anul viitor vor folosi QuickCharge 4+ de la Qualcomm, acesta va fi ultima tehnologie, şi potrivit analiştilor, cea mai bună pentru încărcarea rapidă. Se pare însă că din informaţiile apărute zilele acestea din presa aflăm că nu vom vedea pe Galaxy S9 QuickCharge 4+ de la Qualcomm, pe scurt nu vom avea cea mai bună tehnologie de încărcare rapidă şi pe S9.

Samsung refuza să plătească licenţa pentru QuickCharge 4+ în Statele Unite şi Hong Kong, acolo unde telefonul Samsung Galaxy S9 va fi comercializat cu Snapdragon 845.

Acest lucru înseamnă că telefonul celor de la Samsung nu se va încărca la viteză maximă. Pe noul model de la Samsung am putea vedea o tehnologie mai veche asemenea modelelor din trecut, este vorba despre AFC (Adaptive Fast Charging), bazată pe QuickCharge 2.0, pe care are deja licenţă de mai mulţi ani.

Nu este clară diferenţa între Samsung şi concurenta ce va folosi ultima tehnologie la capitolul încărcare rapidă totuşi cert este ca Samsung va fi tras în jos de această decizie de a nu plăti pentru cea mai recentă tehnologie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.