Samsung Galaxy S9 si S9+ au primit update pentru Face ID si camera

0
17

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 + au fost lansate în India la un eveniment care a avut loc la New Delhi pe 6 martie. Cu telefoanele disponibile pentru cumpărare începând cu vineri, 16 martie, Samsung a împins cea mai recentă actualizare software care aduce stabilitate îmbunătățită, caracteristicii Face Unlock pentru Galaxy S9, precum și camera de pe cele două telefoane. În afară de aceasta, compania lansează, de asemenea, cel mai recent patch de securitate Android, din data de 1 martie.

Numărul de construcție pentru actualizare este G960FXXU1ARC5 pentru Samsung Galaxy S9 și G965FXXU1ARC5 pentru Samsung Galaxy S9 +. Dimensiunea actualizării este de aproximativ 243 MB. Îmbunătățirile obișnuite privind stabilitatea dispozitivului și remedierile de eroare însoțesc, de asemenea, actualizările majore cu această actualizare.

Samsung Galaxy S9, specificatii Galaxy S9 +

Ambele telefoane inteligente au specificații aproape identice, în afară de diferența dintre dimensiunea afișajului, variantele RAM și camera din spate. Gama Galaxy S9 vine cu cele mai recente Qualcomm Snapdragon 845 SoC din SUA și China și Samsung Exynos 9810 SoC pe alte piețe, inclusiv India. În afară de aceasta, telefoanele au variante de stocare de 64GB / 128GB / 256GB, out-of-the-box Android Oreo, AR emoji și boxe duale AKG.

Galaxy S9 are un ecran de 5,8 inci QHD + Curved Super AMOLED cu un ecran de 18,5: 9, în timp ce Galaxy S9 + are o de 6,2 inch. Galaxy S9 are memorie RAM de 4GB, iar Galaxy S9 + vine cu memorie RAM de 6GB. În cele din urmă, Galaxy S9 + dispune de o configurație dublă a camerei pe spate, în timp ce Galaxy S9 primește doar una; ambele au senzorul de imagine autofocus de 12 megapixeli cu viteză superioară Dual Pixel.