Samsung Galaxy S9 va avea un chipset Exynos 9810

0
239
Exynos 9810

Samsung Galaxy S9 va avea un chipset Exynos 9810

Desi mai sunt cateva luni pana la dezvaluirea oficiala a telefonului, pana atunci vom mai primi cu siguranta detalii in legatura cu design-ul si hardware-ul adoptat. Cu toate acestea, primele informatii in legatura cu hardware-ul au venit deja in mod indirect de la Samsung, acestia confirmand existenta chipset-ului Exynos 9810.

Astfel, posiblitatea ca Samsung Galaxy S9 sa vina cu modelul respectiv este foarte mare, fiind un chipset de top care s-ar potrivi de minune cu smartphone-ul respectiv. Anuntul a fost facut de catre sud-coreeni acum putin timp, insa nu au oferit detalii precise despre cat de puternic este. Acestia au mentionat doar ca este mai presus decat modelul anterior, insa nu stim cate nuclee are si ce procesor grafic va integra.

Stim totusi ca Exynos 9810 are un GPU puternic, vine dotat cu a treia generatie de nuclee proprii si totodata, cu un modem LTE 6CA, capabil sa atinga viteze de pana la 1,2 GBps. Cu toate ca nu a fost inca 100% dezvaluit, Samsung a castigat deja un premiu pentru chipset-ul respectiv, premiu pe care si-l vor revendica la evenimentul CES 2018 din luna ianuarie.

Este posibil ca Samsung Galaxy S9 sa apara si el printre atractiile CES 2018, insa momentan nu se stie sigur. Deobicei compania sud-coreeana dezvaluie noile telefoane la Mobile World Congress sau in perioada imediat urmatoare. Ramane de vazut daca vor opta pentru o schimbare de strategie, iar daca o vor face, cu siguranta vom avea ce vedea la inceputul anului urmator. Iar daca Samsung Galaxy S9 va avea un chipset Exynos 9810, treaba este si mai buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here