Samsung Galaxy S9 va fi lansat in luna februarie

0
266
Samsung Galaxy S9
Samsung Galaxy S9

Se pare că tot mai multe zvonuri apar despre Samsung Galaxy S9, un telefon de la care se aşteaptă foarte multe. Samsung fiind unul dintre marii jucători pe piaţa de smartphone-uri.

În caz de până acum ştiaţi că Samsung va lansa noul flagship la CES 2018, pentru că asta se zvonea prin presa, astăzi avem o confirmare de la Samsung ce distruge acest zvon.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat în luna februarie la MWC 2018, acesta este un eveniment ce va avea loc între 26 feb. 2018 – 1 măr. 2018 iar locaţia evenimentului este Fira de Barcelona, Barcelona, Spania.

DJ Koh, preşedintele diviziei de mobile Samsung, nu a dat o data exactă, însă a precizat că telefonul va fi dezvălui în cadrul unui târg te tehnologie în luna februarie.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in luna februarie

Aceste informaţii ne oferă o concluzie clară, Samsung Galaxy S9 va fi lansat pe piaţa din lună martie, cu o lună mai devreme decât Galaxy S8.

Trecem puţin şi pe la capitolul zvonuri şi vă mai oferim câteva informaţii despre acest smartphone de la Samsung.

Potrivit GSM Arenă, S9 va fi disponibil în două variante cu 4 GB RAM şi cu 64GB memorie internă, respectiv 128GB memorie internă.

Pe un site chinezesc de meserie când vine vorba de zvonuri, se mai vorbeşte şi despre o variantă limitată a telefonului ce va avea 512GB.