NoutatiSamsungTelefoane

Samsung Good Lock primeste o multime de icoane noi

Samsung a lansat NavStar, un nou modul de personalizare pentru Good Lock 2018. Samsung a livrat modulul într-o actualizare recentă (adusă în atenția noastră prin XDA Developers), permițând utilizatorilor să facă niște schimbări funky ale barei de navigare.

Principalele atracții ale lui NavStar vor fi noile icoane, văzând că acestea includ imagini cum ar fi amprentele picioarelor, înghețata, o bucată de brânză și o pisică în coș. Samsung vă permite să înlocuiți pictogramele de navigare existente cu aceste icoane adorabile, precum și să adăugați două butoane suplimentare în bara de navigație (cu funcții suplimentare, cum ar fi deschiderea camerei sau a browserului web).

good lock

Toate acestea pot părea frivol – în special pisica din pictograma coșului – dar aceste tipuri de caracteristici pot face ca dispozitivele să pară mult mai personale. Samsung a reînviat Good Lock în 2018, pentru a oferi utilizatorilor acestora, opțiuni de personalizare fără precedent. Dezvoltările OEM din Coreea de Sud de aici sunt oarecum unice în lumea Android – majoritatea producătorilor de echipamente originale din alte țări nu oferă astfel de opțiuni de personalizare – deci sunt bineveniți chiar dacă au consecințe mici.

Acum, pentru a vorbi despre avertismente: Good Lock 2018 este încă compatibil numai cu Android 8.1 Oreo și versiunile mai noi, ceea ce înseamnă că nu puteți obține acest lucru pe Galaxy S9 sau S9 Plus, pentru moment. De asemenea, este disponibil numai în S.U.A., Regatul Unit, Coreea de Sud, Singapore, Australia și Canada.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close