Samsung ironizeaza Apple si cumparatorii iPhone X printr-o noua reclama

0
458
samsung ironizeaza apple

Samsung si Apple sunt cu siguranta cele mai cunoscute si cele mai apreciate companii axate pe domeniul tehnologiei, astfel incat ar trebui sa ne simtim norocosi de faptul ca se considera a fi rivale pe viata. Pentru cei care nu stiu, acum 5 ani cei de la Samsung au ironizat printr-o campanie publicitara telefonul iPhone 5.

Acum se pare ca istoria se repeta, cei de la Samsung ironizand iarasi compania din Cupertino printr-o noua reclama destul de interesanta.

Samsung ironizeaza Apple si cumparatorii iPhone X printr-o noua reclama

Dupa cinci ani de zile de la ultimul „incident” ce acest fel, Samsung a publicat iarasi o reclama ironica adresata Apple si cumparatorilor iPhone X. Astfel, sud coreenii au prezentat iPhone-ul ca fiind depasit, Galaxy Note 8 fiind versiunea recomandata.

Dupa cum puteti vedea in videoclipul de mai jos, este prezentat un utilizator de iPhone, care pe masura ce trece timpul, devine din ce in ce mai dezamagit de dispozitivul sau. Memoria este destul de slaba, display-ul este mic, nu este rezistent la apa si este nevoit sa utilizeze un adaptor pentru casti.

Pe final, utilizatorul respectiv renunta la iPhone-ul sau in favoarea unui Samsung Galay Note 8. Daca sunteti atenti, puteti observa si un utilizator care are un breton asemanator cu banda neagra de pe iPhone X.
null

Oricum ar fi, Samsung nu poate decat sa se bucure pentru orice vanzare a device-urilor iPhone X. Acestia castiga o mare parte din vanzarea de iPhone X, un studiu realizat recent mentionand faptu ca sud-coreenii incaseaza 110 dolari pentru fiecare dispozitiv vandut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here