Samsung a lansat Notebook 9 Pro, un model unic

0
86
Notebook 9 Pro

Cei de la Samsung nu si-au lasat urma asa de mult in acest domeniu al laptop-urilor, insa de data aceasta se pare ca vine cu un model interesant, Notebook 9 Pro. Mai precis, este primul laptop cu accesoriu S Pen si putem spune ca este un model performant cu un design pe masura.

In prim plan acesta a fost dezvaluit la Computex 2017, iesind in evidenta mai ales prin design-ul inedit. De ce zic asta? Ei bine, Notebook 9 Pro foloseste un design cu balama, care permite deschiderea ecranului acestuia la 360 de grade si totodata plierea sa de spatele carcasei. Astfel, aveti atat un laptop performant ca si o tableta la fel de performanta de care va puteti bucura dupa preferinte.

De mentionat este ca Samsung a scos doua modele de acest gen, unul cu diagonala ecranului de 13.3 inch iar celalalt cu diagonala de 15 inch.

Notebook 9 Pro – Specificatii:

Noul laptop Notebook 9 Pro este dotat cu procesoare de generatia a 7-a, Intel Core i7 in combinatie cu o memorie RAM de 8 sau chiar 16 GB. Vine la pachet cu sistemul de operare Windows 10, care ruleaza comod pe un SSD rapid de 256 GB, asa ca nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste performanta. Este dotat cu difuzoare stereo, iar pentru alimentare si transferuri de date este facut un port de tip USB-C, si doua porturi USB 3.0

Prezinta o mufa cu iesire HDMI si o camera web decenta situata deasupra display-ului. Dupa cum am mai spus, Notebook 9 Pro este disponibil in doua variante, 13.3 inch si 15 inch, iar diferenta de pret dintre cele doua nu este asa mare. Astfel, varianta cu 13.3 inch are un pret incepand de la 1100 dolari, iar cealalta varianta ajunge la 1300 dolari. Ambele vin livrate cu noul accesoriu S Pen, iar informatiile in ceea ce priveste disponibilitatea acestuia lipsesc.