Samsung lanseaza Bixby 2.0, o versiune mai performanta

0
255
Bixby 2.0

Bixby este un asistent virtual marca Samsung, care a fost lansat odata cu telefoanele din gama S8. Desi initial arata destul de bine, nu s-a bucurat de succesul la care compania ar fi sperat. Utilizatorii au remarcat lipsa a mai multor facilitati care sunt prezente la Google Assistant sau la Siri. In aceasta directie, compania sud coreeana va lansa in curand Bixby 2.0, o varianta imbunatatita a asistentului virtual.

Samsung lanseaza Bixby 2.0, o versiune mai performanta

Informatiile vin de la o publicatie recenta din Coreea de Sud si mentioneaza faptul ca Samsung lanseaza Bixby 2.0 in cel mai scurt timp, cu scopul de a satisface nevoile tuturor utilizatorilor. Data de lansare este 18 octombrie, la evenimentul San Francisco Developer Conference, acolo unde Bixby 2.0 va fi in centrul atentiei.

Prin urmare, acesta ar putea veni cu functii precum integrarea cu dispozitivele si serviciile Smart Home si cu o gama mai larga de activitati. Am putea vedea si ajutorul realitatii artificiale, domeniu care este din ce in ce mai frecvent intalnit pe dispozitivele Samsung.

De asemenea, aceste schimbari radicale sunt confirmate si prin modificarile facute de sud coreeni in cadrul companiei. Acestia l-au ales pe Chung Eui-suk ca si nou lider al diviziei Head of Service Intelligence, care este responsabil cu dezvoltarea asistentului virtual Bixby, dar si a serviciilor care au la baza realitatea artificiala.

Si daca stam sa ne reamintim ce a zis seful companiei la evenimentul de lansare pentru Samsung Galaxy Note 8, „părţile incomplete din Bixby 1.0 vor fi suplimentate la versiunea Bixby 2.0„, ceea ce inseamna ca versiunea imbunatatita era deja in lucru inca de pe atunci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here