Samsung QLED disponibile si in Romania

0
845
samsung qled

Noua gama de televizoare de la Samsung, Samsung QLED sunt disponibile acum si in Romania aducand calitatea si performanta la un cu totul alt nivel. Acestea vin cu o calitate sporita a imaginii si cu alte calitati precum designul futuristic si o conectivitate mai extinsa.

In ceea ce priveste imaginea, avem de a face cu o tehnologie noua care ofera un plus de performanta si anume tehnologia Quantum Dot. Astfel, display-urile beneficiaza de o luminozitate sporita, culorile fiind redate in procent de 100%, iar constrastul este si el sporit. Totodata, compania a optimizat Samsung QLED astfel incat sa fie disponibila conectivitatea smartphone-ului intr-un mod mai simplu si mai rapid, prin aplicatia Smart View.

Astfel, si telecomanda este una mai „smart”, aceasta putand controla atat televizorul cat si dispozitivele conectate la acesta. Functia multitasking este imbunatatita de asemenea, iar suportul pentru perete este inclus prin „No Gap”. Pretul minim pentru un astfel de TV incepe de la 9.500 de lei si se opreste la suma de 28.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here