NoutatiStiinta

Setul VR Oculus Go se zvonește să fie lansat la conferința F8

Facebook vrea să lanseze setul VR Oculus Go la conferința de dezvoltare a companiei F8

Facebook se presupune că intenționează să lanseze setul cu cască cu autonomie virtuală (VR) Oculus Go la conferința de dezvoltare a companiei F8 din acest an. Variety rapoartează că setul cu cască VR este probabil să facă debutul la F8 în luna mai, alături de promisiunea Facebook a „celei mai mari noutăți AR / VR de la Facebook până în prezent”.

Oculus a dezvăluit mai întâi noul său set cu cască cu autonomie VR în octombrie, care va fi la prețul de 199 USD odată livrat. Go este conceput pentru a fi un set cu cască separat, care va fi așezat între valoarea VR de 129 dolari și prețul de 499 dolari, fără urmărirea interior-out sau controlul de mișcare urmărit pe deplin. Oculus Go va fi construit de Xiaomi și are un procesor Snapdragon 821 în interior. Recentele leak-uri sugerează că modelul de bază de 199 de dolari va include 32 GB de stocare, în timp ce un model de 64 GB va fi de asemenea disponibil la un preț mai mare.

Oculus lucrează pe un set numit Santa Cruz

Oculus lucrează, de asemenea, pe un set cu cască numit Santa Cruz, care este un prototip independent cu urmărire. HTC a prezentat recent versiunea Vive Pro, o versiune cu rezoluție mai mare a setului cu cască originală Vive, cu căști încorporate și suport pentru un adaptor wireless. Este un dispozitiv care ar putea complica viziunea lui Oculus pentru autonomia VR, mai ales ca HTC se concentrează pe segmentul high-end al pieței VR. De asemenea, HTC a prezentat propriul set de căști VR all-in-one, Vive Focus. HTC nu spune exact când va fi disponibilă, dar ar trebui să fie primul set de căști VR cu autonomie de șase grade independente de pe piață. d

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close