Smartphone-ul pentru gameri va aparea luna viitoare

0
138
Smartphone-ul pentru gameri

Smartphone-ul pentru gameri va aparea luna viitoare.

Este vorba despre un smartphone de la Razer, care este dedicat in principal gamerilor. Razer este o companie foarte cunoscuta pentru perifericile de gaming pe care le produce, fiind de foarte mult timp pe piata si fiind cei mai apreciati si cei mai populari din aceasta nisa. Desi initial se bazau doar pe componente pentru PC si console, de ceva timp au inceput cu laptop-urile, lansand seria de gaming Blade.

Cu toate acestea, Razer nu se opreste aici, venind cu decizia sa lanseze un smartphone care sa le poarte numele. Era de asteptat asta, avand in vedere ca la inceputul anului au achizitionat Nextbit, o companie care producea un model de smartphone cu stocare cloud Robin. Prin urmare, ne asteptam ca luna care vine sa vedem telefonul de gaming.

Acestia au publicat deja pe site-ul oficial o pagina speciala pentru un nou eveniment de lansare, pagina care include si o imagine specifica. Dupa cum puteti vedea putin mai jos, este vorba despre un utilizator care tine in mana un smartphone. Nu sunt evidente multe detalii, insa pe fundal se pot observa secvente din jocuri video, ceea ce ne duce cu gandul la respectivul model.

null
Ideea care le-a venit celor de la Razer nu este unica, deoarece Sony le-a luat-o inainte acum ceva timp. Impreuna cu PlayStation, acestia au lansat Xperia Play, un telefon conceput in special pentru jocuri, care nu s-a bucurat insa de succesul dorit. Ramane de vazut cum va actiona Razer si daca vor reusi sa se impuna pe piata.

Primele detalii le vom avea pe data de 1 noiembrie, atunci cand va avea loc conferinta live. Vom reveni cu noutati.