ZTE
ZTE

Smartphone-ul ZTE este rezultatul unui proiect inceput pe KickStarter, plecand de la o idee originala si foarte interesanta. Acum nu mult timp in urma, creatorii ZTE s-au decis sa faca un smartphone dupa placul utilizatorilor, pornind de la ideile acestora in urma unei campanii de crowdfunding. Telefonul este facut din piese separate, componentele fiind definite chiar de catre viitori cumparatori. Rezultatul a adus la un telefon interesant si cu un pret decent.

Numele telefonului este ZTE Hawkeye si datorita modului in care a fost gandit si facut, majoritatea asteptau sa vada cu ce specificatii va veni acesta. Se pare ca in sfarsit putem vedea specificatiile device-ului, care par sa satisfaca dorintele oamenilor. Reamintim ca nu vorbim despre un telefon gen ultimul iPhone sau Galaxy S8, insa este unul bine gandit si foarte eficient.

ZTE Hawkeye are un procesor Snapdragon 625, o memorie interna de 32 GB si 3 GB RAM. Ecranul are un display Full HD de 5,5 inch, iar in ceea ce priveste camerele, aici este partea interesanta. Telefonul are doua camere pe spate, una de 12 MP si una de 13 MP, oferind o calitate ridicata la poze si clipuri.
De asemenea, ruleaza pe sitemul de operare Android 7 si senzorul de amprenta nu lipseste nici el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.