NokiaNoutatiTelefoane

Smartphone-uri Nokia: Specificatii, detalii si pret

Pe langa vechiul telefon Nokia 3310, HDM(Nokia), a mai prezentat si alte telefoane foarte interesante la MWC 2017. Vorbim mai exact de 3 smartphone-uri cu specificatii mai mult decat decente si cu preturi accesibile. Cu toate acestea, exista destul de multe diferente intre cele trei modele, cel mai performant dintre ele, dar si cel mai scump fiind Nokia 6. Urmeaza Nokia 5, cu specificatii bune, iar la final este Nokia 3 care este si mai ieftin dar si de o calitate mai inferioara.

Prin urmare, Nokia 6 vine cu un display bun, cu o diagonala de 5,5 inch si o rezolutie Full HD. Ruleaza cu un procesor Snapdragon 430, cu 4 GB memorie RAM si cu sistemul de operare Android 7. Camerele sunt si ele performante, cea principala avand un senzor de 16 MP, iar cea secundara unul de 8MP. Carcasa este facuta din aluminiu, avand un design elegant, premium. Pretul este de 242 de dolari.

Nokia 5 vine cu un display putin mai mic, unul de 5,2 inch, cu 2GB memorie RAM si cu acelasi procesor ca Nokia 6. Camerele sunt aceleasi ca modelul principal, transformand telefonul intr-un smartphone foarte reusit. Pretul este unul de doar 199 dolari.

Ultimul, Nokia 3, este putin mai slabut decat celelalte, avand un procesor Mediatek 6737, 2 GB memorie RAM si un design cat de cat decent. Calitatea camerelor nu este la fel de buna ca cele de mai sus, avand doar 8 MP pe ambele camere, insa pretul este unul accesibil. Nokia 3 costa doar 147 de dolari.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close