Snapchat lansează o bibliotecă de Gif-uri animate pe care le puteți „așeza” pe snaps. Noua facilitate, introdusă în parteneriat cu Giphy, este similară cu cea recent adăugată la Instagram Stories luna trecută. De asemenea, Snapchat va primi o nouă funcție denumită Tabs, care va ajuta utilizatorii să organizeze și să vadă povestile pe care doresc. Noile autocolante GIF din biblioteca Giphy sunt lansate în aplicațiile Android și iOS ale Snapchat.

Adăugarea lui Giphy pare a fi mișcarea pentru a ajuta Snapchat să țină pasul cu Instagram. Autocolantele GIF au fost separate într-o filă din interiorul aplicației și pot fi căutate. Pentru a adăuga GIF-uri animate în Snapchat, trebuie să actualizați aplicația la ultima versiune. După ce faceți un clic, mergeți la butonul Sticker din bara de instrumente. Aici puteți selecta un GIF din colecția Giphy. Atingeți GIF-ul pentru al adăuga și apoi îl veți putea muta în jurul imaginii. Acestea lucrează de asemenea cu dispozitive de fixare video.

Așa cum am menționat, aplicația Snapchat are acum Tab-uri în secțiunile Descoperiți și Prieteni. Cu această caracteristică, utilizatorii vor putea separa articolele pentru a fi mai ușor de descoperit și navigat, mai ales în cadrul secțiunii uriașe Discover. În esență, permite utilizatorilor să sorteze rapid prietenii cu povestiri, grupuri de discuții și Descoperă abonamente. Snapchat se confruntă cu concurența de la Instagram și Facebook de când a fost introdusă caracteristica Stories.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.