MobileNoutati

Sony vine cu un telefon ce are ecran unic

Sony vrea să ne aducă un telefon ce are un display unic, este vorba despre un ecran ce poate fi 4K OLED, un lucru nemaiîntâlnit până acum.

Telefonul ar putea apărea chiar în luna februarie în cadrul târgului MWC, conform mai multor rapoarte ce spera că acest telefonul să nu rămână la stadiul de zvon.

Phone Arenă spune că acesta ar fi un lucru incredibil, o inovaţie ce nu mai este găsită pe nici un alt telefon până acum.

Nu avem confirmare oficială cu privire la acest telefon însă o declaraţie a dat de înţeles că Sony se gândeşte foarte bine la acest lucru.

Un oficial Sony a precizat că, compania investeşte foarte mult în crane OLED la telefoane, iar în curând vor fi lansate dispozitive mobile cu ecran 4K OLED.

Rămâne de văzut dacă Sony vor fi primi care vor lansa un telefon 4K OLED pe piaţă, între timp trebuie să ştim că până acum Sony nici măcar nu au un telefon OLED. – Totuşi trebuie să ţinem cont că este singurul producător de a fabricat un telefon cu ecran 4K, Sony Xperia XZ Premium. este fericitul telefon ce se bucura de un astfel de ecran 4K.

Xperia XZ Pro va fi următorul flagship de la Sony ce se va lansa la Mobile World Congress, putem spera ca acesta va fi telefonul cu 4K OLED.

Etichete
Afișați mai multe

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close