Sony Xperia XZ Pro – specificatii dezvaluite

0
30
Sony

La evenimentul international de tehnologie de la Las Vegas – CES 2018 – recent incheiat, gigantul SONY a dezvaluit trei noi modele de telefoane. De data aceasta nu vorbim despre unul din cele trei telefoane, ci anume despre un altul ce este programat la lansare la MWC 2018 – luna viitoare. Un site a realizat un raport despre specificatiile acestuia proaspat aflate. Retineti ca aceste specificatii nu sunt in totalitate sigure.

Despre Sony Xperia XZ Pro se spune ca va veni cu un display OLED care masoara in diagonala 5,7 inch. Rezolutia display-ului se spune ca va fi de tip 4K. Procesorul este unul de la Qualcomm – Snapdragon 845 SoC – cu opt nuclee tactat pana la 2.8GHz.

Memoria RAM este de 6GB iar cea interna este de 128GB. Momentan nu se stie daca va avea si un slot de card microSD. Camera principala este un de tip dual cu primul senzor de 18MP, iar cel de-al doilea avand rezolutia 12MP. Cat despre camera secundara, aceasta se spune ca s-ar putea sa aiba o rezolutie de 13MP. Aceasta ar fi o veste buna pentru iubitorii de selfie-uri.

Pe alta parte, Sony Xperia XZ Pro are certificare IP68 – rezitent la apa si praf – iar bateria avand o capacitate maxima de 3,420 mAh. Se spune ca Sony va insista de data aceasta pe partea de display, facand-ul sa fie de tip bezel-less.

Pretul de pornire ar fi de 930 de dolari americani. Momentan aceste informatii sunt doar niste zvonuri, dar daca ar fi reale, acest telefon ar fi unul din cele mai performante de anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here