Xperia XZ4 este succesorul modelului XZ3 și al cincilea din generația de flagship-uri seria XZ a Sony. Recent, firma a lansat XZ3 la IFA 2018 pe 30 August cu un design complet revoluționar și cu Android Pie la bord. Este de așteptat ca XZ4 să-ți facă debutul în ultima săptămână din Fabruarie la MWC 2019, conform unei analize bine efectuate din urma mai multor ani prin care s-a studiat structura de lansări a celor mai importante telefoane Sony.

Rezumat:

  • Ce este acesta? următorul model XZ
  • Când ar putea fi lansat?: în 2019
  • Cât va costa?: peste 850 dolari

Sony Xperia XZ4: Data de lansare

Dacă Sony anunță faptul că XZ4 va fi lansat la MWC 2019, urmând ciclul său clasic și bine stabilit, distribuirea dispozitivelor va avea loc spre sfârșitul lui Martie 2019 pentru Statele Unite și Europa. Pentru restul regiunilor, XZ4 va putea fi disponibil abia din Aprilie 2019.

Sony Xperia XZ4: Design

Din punct de vedere al aspectului, nu deținem nicio informație relevantă deoarece nici sursele noastre nu au găsit nimic important și care să reflecte puțin realitatea. Însă, ne așteptăm ca noul model XZ să ne aducă ceva nou și să ne surprindă așa cum ne-a obișnuit întraga gamă cu un design cât mai compact și aspectuos.

Sony Xperia XZ4: Ecran

Se pare că giganticul japonez de tehnologie decide să mărească dimensiunea display-ului reducând din margini dar fără a crește în dimensiune dispozitivul prea mult. Dacă ne uităm la modelele anterioare, Xperia XZ2 și XZ2 Premium, vedem că fiecare a venit cu dimensiunea de 5.7 și 5.8 inch pe un display LCD și un raport de 18:9. Ultimul flagship lansat din această serie, XZ3 ne-a oferit un ecran cu o diagonală masivă de 6.0 inch pe un OLED și margini rotunjite, potrivit trendului acestui an. Astfel, nu găsim niciun motiv pentru care Sony să nu aducă același design și Display dar cu mici modificări.

Sony Xperia XZ4: Camera si Baterie

Camera este unul dintre cele mai importante puncte forte ale telefoanelor flagship Sony. Mulțumită imbunătățirilor recente, Xperia XZ2 Premium vine cu două camere pe spate, un autofocus bazat pe laser și un senzor predictiv PDAF. Cel mai probabil, Xperia XZ4 va veni cu aceeași structură de cameră dublă și cu mici îmbunătățiri, conform experților de tehnologie.

Astfel, modelul ne va oferi aceeași senzori de 19MP cu f/1.8 și 12MP f/1.6 care se află pe spatele XZ2-ului. Dispozitivul va putea prea bine să filmeze 4K la 30 fps, FHD la 60 fps și 720 la 790 fps, unde ai parte, în toată splendoarea, de tehnologia slow motion. Pe față se prea poate să fie echipat cu o cameră de 13MP și cu o deschidere de f/2.0 pentru selfie-uri.

Dacă tot am vorbit de camere, trebuie să aducem aminte și de bateria care alimentează aceste piese. Așa cum am menționat până acum și am făcut o comparație cu ultimele două modele anterioare din seria XZ, și aici dorim să amintim câteva lucruri importante pentru a vedea că tot ce afirmăm are o logică. XZ2 a venit cu o baterie de 3180 mAh în timp ce XZ3 cu 3300 mAh și Qi Wireless charging, plus Quick Charge 3.0. Așadar, flagshipul XZ4 va fi echipat cu o baterie nedetașabilă de 3350 mAh și cu un suport Quick Charging 4+.

Sony Xperia XZ4: Specificatii

Este încă prea devreme pentru a prezice specificațiile acestui telefon, însă putem afirma că acesta va dispune de o tehnologie 5G, 6GB sau 8GB de Ram, un procesor Snapdragon 855, inteligență artificială în procesarea imaginilor și un Android 9 Pie.

Sony Xperia XZ4: Pret

De obicei, acest brand stabilește prețurile telefoanelor după cele lansate anterior acestora. Dacă Xperia XZ3 costă 799 dolari, atunci XZ4 poate pre bine să fie lansat cu un preț începând de la 850 de dolari.

Îți mulțumim pentru faptul că ai parcurs tot articolul și îți recomandăm cu cea mai mare plăcere să revii pe această pagina deoarece va fi actualizată permanent până când produsul va fi lansat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.