Specificatii Samsung Galaxy S8

0
350
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8
A venit timpul sa prezentam si specificatiile mult asteptatului telefon Samsung Galaxy S8, telefon ce va fi prezentat si la MWC 2017. Asadar, display-ul va avea o rezolutie Super AMOLED, Quad HD+, avand o diagonala de 5,8 inch, prin urmare un display foarte bun.
Este rezistent la apa si praf si are o camera principala in sistem dual, de 12 MP si una secundara de 8 MP. Cu toate acestea, fotografiile vor iesi mai mult decat perfecte.

In ceea ce priveste securitatea, Samsung a implementat scanner-ul de iris si tehnologia Samsung Knox. Memoria interna este destul de mare, 64 GB fiind mai mult decat suficienti, cu toate ca telefonul suporta si card microSD. Momentan nu sunt informatii despre procesor, insa stim ca Samsung Galaxy S8 va veni cu 4 GB memorie RAM. Totusi, am putea face o presupunere si in legatura cu procesorul.

Banuim ca vom vedea un Snapdragon 835 sau alta varianta, un Exynos 9 8895. La MWC 2017 Samsung va mai prezenta si o noua tableta ultra moderna, asa ca avem destul de multe noutati de la ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here