Noutati

Sprint Unlimited 55+ pentru seniori este acum disponibil

Două linii nelimitate pentru 70 USD pe lună - dacă aveți 55 ani sau mai mult

Noul plan Unlimited 55+ al lui Sprint – care a fost zvonit în aprilie – este disponibil astăzi. Acum, clienții Sprint care sunt în vârstă de 55 de ani sau mai mari se pot înscrie pentru o linie de servicii nelimitate pentru 50 de dolari pe lună sau două linii pentru 70 de dolari. a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a a

Clienții care îndeplinesc criteriile de vârstă vor beneficia de aceleași avantaje ca și planul obișnuit Sprint nelimitat (care de obicei costă 100 $ pe lună pentru două linii), inclusiv discuții nelimitate, text și date, împreună cu un punct de acces mobil (limitat la viteze 3G) mesaje text și date internaționale (limitate la viteze de 2G). Veți fi supus, de asemenea, vitezei maxime Sprint, care limitează video la 480p, streaming de muzică la 500 kbps și streaming de jocuri la 5 Mbps. Dacă sunteți un client Sprint care are peste 55 de ani, este la mintea cocoșului.

Afacerea prezintă o asemănare șocantă cu planul Unlimited 55+ al T-Mobile, care, în plus față de partajarea aceluiași nume, oferă și două linii de date nelimitate pentru 70 de dolari pe lună (sau 50 de dolari pentru o singură linie). Este uimitor cum un operator care oferă o afacere ieftină și reușită poate determina alți operatori să răspundă oferind o afacere similară. Este aproape ca și cum T-Mobile și Sprint se luptă reciproc pentru cota de piață este un lucru benefic pentru clienți.

Din fericire, cetățenii în vârstă nu trebuie să-și facă griji cu privire la planul pentru care sunt înregistrați, deoarece T-Mobile și Sprint se află în proces de fuzionare. După acest punct, entitatea nou combinată va continua cu siguranță să ofere astfel de oferte atrăgătoare, în ciuda faptului că are un motiv dramatic mai puțin competitiv pentru a face acest lucru.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close