Facebook
Facebook

Acum puteti vedea prognoza meteo direct de pe aplicatia Facebook, prin intermediul ultimului update lansat acum putin timp in urma. Cu toate ca sunt o multime de site-uri si aplicatii pentru a fi la curent cu ultimele noutati din meteo, Facebook s-a decis sa incorporeze aceasta functie si in aplicatia lor, pentru o varietate mai mare de servicii.

Functia respectiva a fost „descoperita” dupa ce un oficial al retelei de socializare a detaliat-o pentru o sursa externa. Procesul de propagare este inca in curs, insa ar trebui sa fie disponibila pentru aproximativ 90% din utilizatori. Tot ce trebuie sa faceti pentru a vedea vremea, este sa faceti un tap pe cele trei linii orizontale din aplicatie, mergeti la „See All”, iar apoi tap pe „Weather”.

Astfel, Facebook va va pune la dispozitie prognoza pe urmatorele cinci zile din saptamana, iar pentru ziua respectiva schimbarile se vor face din ora in ora. De asemenea, daca permiteti aplicatiei sa afle locatia dumneavoastra, va afisa si vremea din zona respectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.