Noutati

Strategia iOS 12 : Mai mult timp pentru a rezolva bug-urile

Apple pregătește  noi caracteristici pentru noul iOS. Potrivit unui raport Bloomberg, următoarea actualizare iOS, codificată „Peace” și probabil numită iOS 12, v-a include o serie de redesignuri ale aplicațiilor, expansiunea gamei Animoji în FaceTime și alte modificări, dar nu unele dintre cele mai mari schimbări cum ar fi ecranele de start reproiectate pentru iPhone și iPad. În loc să aducă în iOS 12 cu o serie de caracteristici noi, Apple schimbă strategiile pentru a permite dezvoltatorilor mai mult timp pentru a perfecționa noile caracteristici cu speranța de a asigura fiabilitatea.

Cea mai mare schimbare planificată pentru iOS 12, programată pentru lansare în această toamnă, este un sistem universal de aplicații care ar permite unei aplicații să funcționeze pe iPhone-uri, iPad-uri și Mac. În prezent, utilizatorii trebuie să descarce aplicații separate iOS și macOS pentru a utiliza aceleași programe pe dispozitive mobile, desktop sau laptopuri. Odată cu această schimbare, Apple ar putea să aducă unele aplicații specifice pentru dispozitivele mobile în MacOS, cum ar fi aplicația Home care controlează dispozitivele inteligente HomeKit activate.
Animojis își v-a face loc în FaceTime când iOS 12 v-a fi lansat. Apple lucrează la creșterea numărului de caractere AR disponibile și permite utilizatorilor să le trimită în timpul chat-urilor live FaceTime. Un nou iPad se regăsește în fabricile care au camera FaceID de la Apple, ceea ce i-ar permite să susțină și Animojis (Animojis sunt disponibile în prezent doar pe iPhone X, care are noua cameră FaceID).

Cu toate caracteristicile programate pentru a fi lansate dispozitivelor iPhone și iPad în această toamnă, mult mai multe funcții sunt reținute. Apple se confruntă cu schimbări mari la interfețele iPhone, iPad și CarPlay; o aplicație Foto reschițată; și o funcție iPad care ar permite aplicațiilor să ruleze în mai multe ferestre simultan, astfel încât utilizatorii să poată alege între ele cum ar fi filele dintr-un browser.

Noua strategie este concepută pentru a ajuta atât clienții, cât și inginerii de la Apple. Utilizatorii au observat multe bug-uri în ultimele actualizări ale software-ului iOS și o serie de caracteristici precum Apple Pay Cash nu au fost pregătite pentru actualizarea de software de la Apple în toamna anului trecut. Deși introducerea multor funcții noi pe un program previzibil a convis probabil utilizatorii să actualizeze software-ul pe dispozitivele mobile Apple în mod consecvent, a cauzat de asemenea suficiente probleme utilizatorilor pentru a observa că multe actualizări de software sosesc cu bug-uri. Pentru inginerii de la Apple, timpul poate schimba fundamental modul prin care utilizatorii interacționează cu dispozitivele Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close