Studiu: Cat va costa iPhone 8?

0
777
cat va costa iphone 8

iPhone 8 va fi lansat in aceasta toamna cu ocazia aniversarii a 10 ani de la lansarea primului telefon iPhone, astfel incat Apple este nevoit sa vina cu ceva nou. Cu toate acestea, unde este performanta si design, este si un pret pe masura, iar specialistii de la Goldman Sachs au facut o statistica foarte interesanta in acest sens.

Conform unei analiste pe nume Simona Jankowski care lucreaza la compania mentionata putin mai sus, noul telefon de la Apple ar putea trece pragul de 1.000 de dolari. Desi suma initiala anuntata de experiti a fost de fix 1.000 de dolari, acum rezultatul este unul diferit din mai multe motive. Prin urmare, modelul cu 256 GB memorie interna va ajunge in final in magazine la pretul de 1.100 dolari, iar celalalt, cu 128 GB va costa doar 999 dolari.

Tot in acest studiu se presupune ca iPhone 8 ar putea veni cu un ecran OLED, tehnologie de realitate augmentata si totodata cu senzori 3D pe marginile ecranului. Daca va fi asa ramane de vazut, insa eu sunt dispus sa cred aceste informatii.

Potrivit analistei, telefonul cu diagonala de 5,8 inch s-ar vinde detasat mai bine fata de celalalt, utilizatorii fiind mai interesati de modelele mai mari, considerandu-le a fi mai atractive si mai moderne. Daca preturile si specificatiile mentionate de Goldman Sachs sunt adevarate, atunci iPhone 8 ar putea fi cel mai scump iPhone lansat vreodata, din moment ce pana acum nu s-a trecut pragul de 749 de dolari.

Totusi, odata cu pretul vorbim si de un design mult mai diferit si de un telefon la un cu totul alt nivel fata de precedentele. Ma intreb insa cum va fi raspunsul utilizatorilor fata de competitia cu rivalul de la Samsung, Samsung Galaxy S8. Momentan acesta este o adevarat piesa de rezistenta, avand un design elegant si niste specificatii pe masura. Pentru acestea, trebuie sa asteptam pana in toamna acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here