Succesorul lui Galaxy S9 s-ar putea sa se numeasca Galaxy X

0
25
Samsung

Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9 + sunt chiar la colț, dar zvonurile pentru generația următoare din seria G sunt deja pe linia de plutire. Potrivit unui raport, Samsung pare să încerce să scape de schema actuală de numire a seriei. Aceasta înseamnă că nu vom putea vedea niciodată un Samsung Galaxy S10; în schimb, un Galaxy X ar putea fi pilotul 2019 al gigantului sud-coreean.

Un raport al Tekz24 citează surse coreene sugerând că cea de-a zecea generație din seria G va elimina branding-ul numeric și, în schimb, va merge cu o simplă marcă „Galaxy X” în 2019. Raportul susține că această mișcare este de așteptat să evite confuzia în viitor modele pentru care numele vor merge în două cifre.

În timp ce schema de numire a zvonurilor ar putea părea ciudat asemănătoare celei mai recente versiuni a iPhone-ului Apple X, Samsung a avut marcă comercială „Galaxy X” în martie 2017. Deși, în acel moment, era de așteptat să fie un telefon pliabil care a funcționat pentru mult timp. Acest telefon pliabil era așteptat anterior să devină a treia serie emblematică Galaxy, în afară de Galaxy S și Galaxy Note. Cu toate acestea, raportul GizChina sugerează că ar putea înlocui doar gama Galaxy S.

Oricât de logic ar putea suna, va trebui să luăm această evoluție cu un vârf de sare, deoarece aceste lucruri sunt ținute, în general, în spatele ușilor închise, cu câteva săptămâni înainte de lansare. S-ar putea să primim un ușor indiciu la anunțul Galaxy S9 din 25 februarie.

În mod separat, LG intenționează, de asemenea, să-și modifice schema de numire a seriei G din acest an. Compania este de așteptat să scape de marca „G”, în favoarea unui număr de două cifre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here