Super Mario Run
Super Mario Run

Se pare că a fost lansat jocul Super Mario Run, l-am testat şi eu dar despre asta vorbim mai jos. Acest joc se găseşte în momentul de fată pe iOS, lansat încă din decembrie, şi pe Android, lansat pe 23 martie.

Am testat jocul Super Mario Run, în versiunea free, adică nu am mai plătit pentru continuare, pot spune că personal aş fi fost mai „entuziasmat” dacă aş fi văzut jocul mai asemănător cu cel clasic, în momentul de faţă eu nu aş fi dat bani pentru acest joc, dar sunt foarte mulţi dintre voi care probabil ar face acest lucru, probabil pentru ei sau pentru copii. Aşa că astăzi am să vă prezint cum puteţi descărca aplicaţia, şi să o instalaţi de pe Android şi iOS.

Descarcă Super Mario Run pe Android: Pentru a descărca acest joc pe Android intraţi pe [ACEST LINK] şi apăsaţi pe „Instalaţi”/”Donwload” sau „Install”, în funcţie de terminalul avut vă va arăta una dintre variante. Instalarea este una foarte obişnuită, că a unui program normal. Spor la joc!

Descărcare Super Mario Run pe iOS: Pentru a descărca acest joc pe un terminal de la Apple, trebuie să intraţi pe [ACEST LINK] şi la fel ca la o aplicaţie obişnuită trebuie să urmaţi paşii de instalare a acestei aplicaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.