Cei de la NOA vor lansa 3 telefoane mid-range cu specificatii de top

0
343

Marii producatori de telefoane vor sa scoata pe piata modele tot mai performante. Un bun exemplu este brandul NOA. Aceasta companie se afla in Croatia si vrea sa participe la marele eveniment din Barcelona cu trei modele mid-range dar care vor avea niste specificatii de top.

Daca vor avea succes in cadrul evenimentului, cu siguranta vor atrage multi pasionati de partea lor. Primul lor device este NOA N1. Design-ul este unul atragator, iar telefonul dispune de urmatoarele specificatii: procesor MediaTek 6739, 2 GB RAM si 16 GB memorie interna.

Bateria de 3000 de mAh va avea o autonomie destul de ridicata in conditii normale de utilizare. Telefonul va avea android Oreo 8.0. In ceea ce priveste pretul sau nu va fi foarte ridicat aproxmativ 139 de euro.  Acest lucru ii va atrage foarte mult pe cei care isi doresc un device nou.

NOA N9 este fratele mai mare.  Bateria este de 3500 de mAh, iar camera performanta de 16 megapixeli te va ajuta sa faci niste poze cu totul speciale.

NOA N10 reprezinta varful de gama.  Telefonul va avea in dotare 6 GB RAM si o memorie interna de pana la 128 GB. Ecranul va depasi usor 6 inch iar pretul sau nu va sari de 400 de euro.

Producatorii spera ca cele trei device-uri vor avea un mare succes si vor reprezenta un potential concurent in fata marilor branduri de pe piata.