SamsungTelefoane

Telefoanel Samsung vor avea camera integrata in ecran

Compania sud-coreeana Samsung lucreaza deja la o noua tehnologie ce ii va permite camerei frontale sa fie integrata in ecran, fara un „breton” tipic Apple. Relateaza BETIT.RO

Inca de la lansarea lui S10, Samsung si-a luat multe critici atat din partea fanilor cat si din partea analistilor, acest lucru din cauza bretonului, ce este inspirat din telefoanele Apple, acest lucru dupa ce multi ani la rand, Samsung a luat peste picior compania americana cu diverse reclame, o reclama a aparut si pentru notch-ul de la Apple, in care Samsung a ras pe seama Apple.

In ziua de astazi avem si la Samsung un notch, dar asa, mai dragut ca sa nu dea a Apple, totusi stim ca a fost implementata aceiasi tehnologie iar Samsung nu a venit cu mare lucru nou pentru public.

Acestea fiind spuse, Samsung deja a confirmat faptul ca acum lucreaza la o tehnologie ce va integra camera in ecran, este vorba despre camera frontala, atunci cand aceasta va fi activata o portine din ecran va deveni transparenta.

Avem mai multe tehnologi de camera frontala in momentul de fata, unele sunt cu motor se ce impinge in sus, o tehnologie destul de draguta, iar altele, iti permite sa faci un switch la camera principala si sa o aduci in partea din fata a telefonului pentru a te putea folosi de ea si la selfie-uri.

Etichete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close